Archiv článků

Rozšíření ubytování

Rozšířili jsme pro vás ubytování o dalších 8 lůžek v nové části Zámečku hned vedle bazénu. Těšit se můžete na zbrusu nové postele z kvalitního masivu, koupelnu se záchodem v každém pokoji a to vše v blízkosti nové sauny a v naprostém soukromí.  
Celý článek

Nový saunový svět je za dveřmi

Přípravy na novou sezónu jsou na Zámečku Kaliště v plném proudu, můžete se těšit na nový srub, který je umístěn poblíž venkovního bazénu. Bude sloužit jako relaxační centrum s finskou a infra saunou, posilovnou pro hotelové hosty i pro veřejnost.  Přijďte nás navštívit...
Celý článek

Svatomartinské hody

Přijďte nás navštívit. Tento víkend jsme pro vás připravili svatomartinské hody ve velkém stylu, můžete se těšit na tradiční svatomartinskou husu či pochoutky z jehněčího masa :-) Jste srdečně vítáni.  
Celý článek

Soutěž o pobyt na našem Zámečku Kaliště

Stali jsme se sponzory Mňam TV se kterou můžete soutěžit o pobyt v našem Zámečku Kaliště viz příspěvek níže. Více na https://www.facebook.com/mnamtv/?fref=ts  Přijďte si k nám užít blížící se jarní atmosféru a ochutnat domácí kuchyni, těšíme se na vás :-)   Romantický víkend v...
Celý článek

Zimní radovánky na Zámečku Kaliště

Přijďte nás navštívit a zažít zasněženou atmosféru na Zámečku Kaliště, kde je teď bílo jako na horách. Pro rodiny s dětmi ideální místo na sáňkování i jiné zimní radovánky, vynikající kuchyně a stylové ubytování čeká jen na vás :-)
Celý článek

Staročeská kuchyně 17. - 18. 12.

Na poslední adventní víkend jsme pro vás připravili pochoutky z klasické staročeské kuchyně. Můžete se tak těšit na králičí a kuřecí speciality, grilovaná žebra, vepřová kolena a spousty dalších dobrot. Nezapomeňte již tento víkend 17. - 18. 12. Přijďte, jste srdečně zváni.
Celý článek

Víkendové hodování

Na každý víkend jsme pro vás připravili hody na různé způsoby. Tento víkend vás srdečně zveme na kachní speciality, přijďte ochutnat a posedět u dobrého vína. Aktuální nabídku víkendových hodů sledujte na našem Facebooku ZDE
Celý článek

Svatomartinské hodování

Tento pátek 11. 11. vás jako tradičně zveme na svatomartinskou husu. Přijďte si k nám posedět a pochutnat si na specialitách naší kuchyně, které jsme na tento den naplánovali a vše můžete zapít dobrým pivem či svatomartinským vínem. Jste srdečně zváni.
Celý článek

Zámeček Kaliště

Poddubí 55
251 65 Kaliště
+420 603 543 629
+420 603 814 590
nazamecku.provoz@seznam.cz
Zámeček Kaliště, Poddubí v Posázáví